Rețeaua de stații RBC Gaz din Prahova și Dâmbovița este controlată de firma care deținea și depozitul ilegal din Crevedia

0 5.346

Rețeaua de stații RBC Gaz din Prahova și Dâmbovița este controlată de firma care deținea și depozitul ilegal din Crevedia. Tranzacția a fost aprobată anul trecut.

Consiliul Concurenței a aprobat ca Flagas SRL să preia Rombeer Crîngașu SRL, companie care deține 14 stații de carburanți în cele două județe, în luna noiembrie 2022.

Flagas S.R.L. comercializează angro și cu amănuntul carburanți auto (benzină, motorină, GPL auto), iar în stațiile deținute mai comercializează produse alimentare sau auto și mai desfășoară activități de spălătorie auto. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de peste 100 milioane de euro.

Depozitul din Crevedia, unde au avut loc exploziile, îi aparținea.

CITEȘTE ȘI: Cui aparține firma care deținea depozitul de GPL unde au avut loc exploziile

RBC Gaz deține stații de carburanți și în județul Brașov.

Astăzi, ISU Brașov a precizat: „În urma verificărilor efectuate în baza de date a institutiei noastre s-au identificat că trei dintre skid-urile GPL care astăzi functionează sub denumirea de RBC Gaz dețin autorizații de securitate la incendiu obtinute sub altă denumire în anii 2004, 2016, respectiv 2017. De asemenea, mentionăm că în ultimii doi ani s-au verificat 3 dintre cele 5 skid-uri, aplicându-se sanctiuni conform prevederilor legale, urmând ca în următoarea perioada de timp să se efectueaze controale și la celelalte stații GPL.”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.