Societatea Flagas SRL își exprimă regretele pentru victimele exploziilor de la Crevedia

0 266

Societatea Flagas SRL își exprimă regretele pentru victimele exploziilor de la Crevedia și anunță că vrea să ofere ajutor familiilor afectate.

„Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societăţii FLAGAS SRL ne găsim cu prioritate preocupaţi în aceste zile de situaţia victimelor şi a tuturor persoanelor care au avut şi au de suferit în orice mod din pricina acestui accident. La nivelul companiei şi la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm sa identificăm cu rapiditate şi eficienţă soluţii concrete care să sprijine persoanele în suferinţă şi efortul autorităţilor, şi care să completeze mobilizarea impresionantă şi angajamentul pe care deja mulţi oameni de bună credinţă le-au dovedit fără ezitare”, se arată în comunicatul societăţii Flagas SRL.

”Încercaţi de nespusă mâhnire, înţelegem devastaţi încercarea extremă prin care trec atât de multe familii şi sperăm să nu fim descalificaţi în străduinţa asumată de a o alina”, mai spune firma.

Flagas SRL menţionează că în contextul dat şi din respectul datorat îndeosebi celor direct afectaţi de această nenorocire, ”comunicările lor vor fi rare şi reţinute, inclusiv procedurile penale deja iniţiate impunându-le, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.