Primăria Ploiești a amendat o stație GPL din municipiu pentru că nu a respectat autorizația de construcție din 2008!

0 348

Primăria Ploiești a amendat o stație GPL din municipiu pentru că nu a respectat autorizația de construcție din 2008! S-a întâmplat astăzi, în contextul controalelor declanșate după tragedia de la Crevedia.

Declarațiile au fost făcute într-o conferință de presă la care au participat prefectul Virgiliu Nanu, primarul Andrei Volosevici, reprezentanții ISU Prahova, ISCIR etc.

După verificări, comisia a constatat că în județ există 17 unități care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu, dintr-un total de 68, adică 25%.

Dintre cele fără autorizații, în Ploiești funcționează 2.

Cu această ocazie, primarul municipiului a recunoscut că a fost sancționată o stație GPL de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino (aflată în apropiere de un spital privat), pentru că nu ar fi respectat o autorizație de construcție, emisă…în urmă cu 15 ani. Timp în care nimeni nu a știut nimic, chiar dacă nu vorbim de un lucru grav!

Echipa de control a găsit că autorizația de construcție nr. 310 / 13.05. 2008, emisă de Primăria Ploiești, nu a fost respectată. ISCIR-ul le-au cerut și ei documente. […] Vom continua să controlăm, la dispoziția prefectului, luând bucată cu bucată orice benzinărie, stație închisă/ neînchisă etc” – a precizat Volosevici.

VEZI VIDEO AICI (dă click)

Prefectul de Prahova a admis faptul că stațiile GPL trebuie să respecte o anumită distanță față de zonele locuite și a promis că acest aspect va fi verificat. Numai că nu a dorit să ofere niciun amănunt pe acest subiect, semn că este o temă sensibilă.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.