Cui aparține firma care deținea depozitul de GPL unde au avut loc exploziile

0 388

Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniţi, se numeşte Flagas SRL şi îi aparţine fiului primarului PSD din Caracal.

Acţionarii firmei Flagas SRL sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%), potrivit Termene.ro.

Ionuţ Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea. Edilul a recunoscut, la România TV, că societatea îi aparține fiului său, precizând că acesta este la fața locului, unde au apărut și anchetatorii (procurori și polițiști).

Primarul din localitatea Crevedia, Petre Florin, susține că locul unde a avut loc explozia urmată de incendiu era mai degrabă un depozit de GPL, după ce activitatea de vânzare de carburanţi către cetăţeni a fost suspendată de ISU. ”Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo”, a precizat acesta.

„De îndată ce situaţia din zona de risc va fi stabilizată, trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea şi regulile au fost încălcate. Solicit autorităţilor luarea de măsuri urgente pentru cei răniţi astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete”, a scris Iohannis pe Facebook.

Premierul Marcel Ciolacu a convocat o celulă de criză la sediul MAI, sâmbătă noapte.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.