Volosevici, Gunia si Alexandri, facuti membri PNL Prahova. Dupa CJEX, a iesit un scandal monstru

1 267

Senatorul Andrei Volosevici și deputații Dragoș Gunia și Nae Alexandri, au fost primiți joi seara în PNL Prahova, ca simpli membri, după o ședință a Comitetului Județean Executiv, prezidată de la centru de vicepreședintele Teodor Atanasiu.

Cei  trei au reușit să obțină validarea adeziunilor, deși nu au participat toți cei 17 membri democrat-liberali și nici toți cei 14 membri liberali din Comitetul Județean Executiv al PNL Prahova.

Și dacă nimeni nu a avut curajul să comenteze, de față cu Atanasiu, decizia luată în fapt la București, după CJEX a urmat o ședință a vechiului PNL, care s-a lăsat cu un scandal monstru.

Liberalii cu ștate vechi s-au arătat nemulțumiți de faptul că în partid a fost reprimit Nae Alexandri, considerat trădător după plecarea sa la PLR. Nici venirea ex-PDL-ilștilor Volosevici și Gunia nu prea le-a plăcut cine știe ce.

Mai mult, cei trei, conform statutului, vor face parte din CJEX.

Și cum țandăra a sărit repede participanților, s-a lăsat cu niscaiva vorbe mai tari, ba chiar și cu o demitere. Marius Fenichiu, secretarul general adjunct al PNL Prahova, a fost demis de co-președintele Ion Luchian.

Supărat foc, Fenichiu a postat următorul mesaj pe facebook, spunând că va candida pentru funcția de primar al mun. Ploiești în 2016. Fără nicio șansă, spunem noi.

1 Comentariu
  1. florian muscalu says

    sunt in asentimentul domnului Fenechiu cand spune ce spune, daca nicolae alexandri a revenit in pnl sa revina ca simplu membru nu cu functie si nici in cjex eu unul membru pnl din 1990 nu am nevoie de mancatori de ciolan si traseisti cu tupeu, pentru pnl ploiesti alexandri a facut doar ce i-a placut lui si mai ales a revenit ca sa intre iar in parlament in 2016 sa le fie rusine celor care l-au primit si inca in cjex

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.