DNA Ploiesti: Iulian Badescu s-a confruntat cu denuntatorul sau, Daniel Capra. Florian Walter, martor (UPDATE)

1 198

Fostul primar, Iulian Bădescu, a fost adus, vineri, din arestul IPJ Prahova de la Câmpina, pentru a se confrunta cu denunțătorul său, Daniel Capră, în dosarul în care este cercetat de către DNA Ploiești pentru abuz în serviciu și luare de mită.

Daniel Capră, care a venit mai devreme, de la Penitenciarul Mărgineni, a declarat presei că este optimist, fără să precizeze altceva. El ar fi spus procurorilor că i-a dat 100.000 de euro fostului primar, din cei 300.000 de euro solicitați.

Coborât dintr-o dubă a poliției, Iulian Bădescu a spus doar că se va confrunta cu Daniel Capră și că nu are habar de un al doilea dosar deschis pe numele său, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, în care și soția sa a fost pusă sub acuzare.

Puțin mai târziu, la sediul DNA Ploiești a poposit și Florian Walter, care are calitatea de martor în același dosar.

UPDATE: „Confruntarea a decurs cu decență și sper că ce s-a întâmplat azi să fie edificator în demersul procesual. Părerea apărării este că ziua de azi este edificatoare si atat apararea, cat si acuzarea, in speta Ministerul Public, au inteles ca foarte multe din declaratii au fost mincinoase”, a precizat William Branza, avocatul lui Badescu, la iesirea din sediul DNA Ploiesti.

Reclama dupa Articol – Banner 3
1 Comentariu
  1. vali says

    Ar trebui ca sa fie intrebati VOLO si BADESCU si de DETURNARE DE FONDURI , UNDE SANT MILIOANEL DE EURO IMPRUMUTATI DE LA BRD ptr investitii in cart. MITICA APOSTOL si de VANZAREA CABINETULUI MEDICAL CU O CURTE DE 650M2 DIN CARTIER, LUI VINTILESCU PATRONUL DE LA MEDIURG ATUNCI CAND ACESTA ERA DIRECTOR LA SANATATE si acum nu avem medic de familie la cei 3000 de locuitori decat de 2 ori pe saptamana , restul salvarea si la spital . Datorita lipsei de medic de familie foarte multi locuitori au preferat sa plece la alti doctori decat sa moara cu zile , 50 lei o deplasare la domiciliuy a doctorului de familie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.