Vezi de unde ar fi putut sa apara problemele pentru directorul DGRFP Ploiesti

0 189

Lumea Justiției a scris, în aprilie 2014, un articol în care explica de ce au fost interceptate, de către SRI, o serie de personaje importante din Prahova, printre care și șeful DGRFP Ploiești, Daniel Petre.

DNA a interceptat 38 telefoane aparținând unui număr de 13 persoane cu funcții în conducerea DIICOT-Ploiești, IPJ Prahova, BCCO Ploiești, DGA Ploiești, DGRFP Prahova, PCA Ploiești și CJ Prahova.

Lumea Justiției scria, la acea dată, că dosarul a fost preluat de procurorul Lucian Papici (DNA) de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Ulterior, Papici ar fi clasat cauza, susținând că „În urma exploatării autorizațiilor emise în cauză s-a considerat că nu se impune prelungirea acestora, întrucât, dincolo de orice îndoială rezonabilă, datele obținute (vezi notele de redare a convorbirilor telefonice ca atare) nu au confirmat în niciun fel existența, în materialitatea obiectivă, a faptelor penale presupus comise”.

DETALI AICI: Cititi aici integral Ordonanta de clasare a cauzei dispusa de procurorul DNA Lucian Papici, in care sunt redate rezumatele filajelor si interceptarilor

Până la apariția unui comunicat oficial, de la DNA, nu vom ști, însă, care sunt acuzațiile care i se aduc lui Daniel Petre și nici dacă acestea au legătură sau nu cu datele publicate de Lumea Justiției.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.