Vezi cum si-a batut joc Mircea Badea de politistii rutieri din Prahova, care i-au dat o noua amenda

2 171

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea, a luat o nouă amendă pe DN1, pe raza județului Prahova. Angajatul Antena 3 a fost prins circulând cu 138 km/ h între localitățile Bănești și Florești, deși limita este de numai 100 km/h.

Mircea Badea a primit o amendă de 585 de lei și a refuzat să achite contravenția pe loc, la jumătate de valoare, sau să semneze procesul verbal.

Mai mult, realizatorul TV a făcut mișto de polițiștii rutieri din Prahova, care l-ar fi dat în gât la România TV.

„Vad ca astia de la cotet tv, ai lu Ghita sereistu’, executa breaking news ca as fi facut scandal in trafic. Fals! M-a oprit politia, spuneau ca as fi avut 138 km/h. Mi s-a parut putin, poate eram in franare. N-am zis nimic. Mi-au dat procesul verbal si m-au intrebat daca vreau sa-l semnez. Am spus ca nu ( eu nu stiu sa scriu). Asta e tot. N-a fost niciun scandal. Am raspuns cu da sau nu la intrebarile militianului. P.S. E totusi dezgustator ca militienii, doritori de scandal, au dat repede cu ciocul la „presa”, sa starneasca un scandal daca n-au avut parte de unul.”, a scris Mircea Badea pe facebook.

În anul 2012, tot pentru viteză excesivă, angajatul Antena 3 a rămas fără permis auto timp de trei luni. Fusese surprins conducând cu 162 km/h…

2 Comentarii
  1. geana harry florin says

    Mircea Badea are dreptate, politistul este agariciul. O contraventie poate fi contestata, refuzul de a semna, de a trece la rubrica pentru obiectie. Omul a obiectat ca nu stie sa scrie, ca bercea mondialul.. omul are drepturi . Daca a gresit politia sa demonstreze, are dreptul de a refuza sa recunoasca, poate in instanta politia sa piarda ori sa nu aiba fisierul video…o sansa. Frumoasa democratie.

  2. vali says

    SI ATUNCI DACA NU STIE SA SCRIE CUM DE A LUAT EXAMENUL AUTO FIIND ANALFABET ,POLITIA TREBUIA SA II ANULEZE PERMISUL PTR CA NU STIE SA CITEASCA CODUL RUTIER SI IMPLICIT INDICATOARELE RUTIERE SI CA A DAT SPAGA CA SA OBTINA PERMISUL DE CONDUCERE

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.