Ploiesti: Omul de afaceri Catalin Beciu, numit secretar de stat in Guvernul Ponta

2 661

La sfârșitul săptămânii trecute, prin Decizia nr. 40/2015, premierul Victor Ponta l-a numit pe Narcis Cătălin Beciu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri. Omul de afaceri, din Ploiești, a fost membru PDL, ulterior PNL, dar între timp s-a transferat la PLR.

Din PDL Prahova a fost exclus în 2008, în timp ce de PNL Ploiești s-a despărțit prin propria voință, odată cu plecarea din PNL a lui Călin Popesu Tăriceanu, de care este foarte legat.

Firma lui Cătălin Beciu – SC Selas – a avut un contract cu Primăria Ploiești, pentru semaforizare, care i-a creat multe probleme.

În prezent, omul de afaceri deține un club exclusivist de golf și polo călare, lângă București, firme specializate în construcții, consultanță etc.

FOTO: Cătălin Beciu (cămașă dungi verticale), alături de prințul Paul și prințesa Lia

2 Comentarii
  1. totsitoate says

    Club exclusivist de golf ? Glumiti. E o caricatura. Tot terenul ala nu valoreaza nici cat o singura gaura pe un teren normal. De ce vorbiti daca nu va pricepeti ? Cititorii, care saracii nu stiu nici ei mare lucru, va vor crede si isi vor imagina ca asa arata un teren de golf si uite asa imaginea acestui sport este grav viciata.

  2. stanv says

    Clubul nu este exclusivist, firma specializata in consultanta si constructie NU are, sistemul de semaforizare era pur si simplu varza cand selas il ”administra” si autoproclamatul print paul este un escroc. pe bune acesta catalin beciu este un avid de bani prieten cu cateva persoane perfect puscariabile!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.