Vezi ce a patit un centru de colectare fier vechi, din Ploiesti, care a primit bunuri furate

0 207

La data de 10.06.2015, în jurul orei 10.00, polițiștii din Ploiești au fost sesizați de către angajați ai unei societăți comerciale că, noaptea trecură, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta firmei și ar fi sustras o unitate de calculator.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care a efectuat cercetarea locului infracțiunii, iar, în exteriorul societății, pe un teren viran, într-o zonă plină de vegetație, a identificat unitatea de calculator.

Au fost continuate verificările și investigațiile, stabilindu-se că, în aceeași noapte, din curtea societății au fost sustrase mai multe schele metalice și cabluri de material neferos, despre care proprietarii nu știau.

Cablurile au fost transportate la un centru de colectare fier vechi, iar schelele metalice au fost transportate și comercializate la o societate comercială. A fost efectuat un control la centrul de fier vechi în cauză și s-a constatat că societatea în cauză nu a întocmit documente justificative de achiziție a bunurilor menționate, fiind sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 20.000 lei.

În urma verificărilor, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, pe numele cărora a fost făcut un dosar penal.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei nr. 4 Poliţie.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.