Politistii din Prahova au descoperit doua arme letale

0 260

La data de 10 iunie a.c., sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 37 de percheziţii domiciliare, în București şi în mai multe județe, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Printre județele unde s-au făcut verificări privind respectarea prevederilor Legii 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor se numără și PRAHOVA.

În urma controalelor, au fost constate 15 infracțiuni de nedepunerea armei în termen la un armurier autorizat, o infracțiune de braconaj cinegetic și o infracțiune de uz de armă letală fără drept. Au fost dispuse 30 măsuri complementare de anulare a dreptului de deținere, port și folosire a armelor și munițiilor și o măsură complementară de retragere a autorizației pentru un armurier autorizat. Pentru continuarea cercetărilor au fost ridicate 30 de arme letale și neletale

În județul Prahova au fost constatate șase infracțiuni de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, fiind ridicate 7 arme (2 letale și 5 neletale) și 40 cartușe (24 cartușe de vânătoare și 16 cartușe pentru arme neletale), deținute în baza permiselor de armă.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.