PNL Prahova cere demiterea traseistilor politici din judet si schimbarea consilierilor eliminati de partide

1 233

COMUNICAT

„PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL – Filiala Prahova a sesizat Instituţia Prefectului -Judeţul Prahova asupra încetării de drept a mandatelor de consilier a celor care au părăsit partidele pe listele cărora au candidat, în baza OUG 55/2014, declarată neconstituţională prin Decizia nr. 761/2014 a Curţii Constituţionale a României.

Totodată, având în vedere prevederile Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, modificată şi completată prin Legea nr. 115/2015, Partidul National Liberal Prahova a cerut Instituţiei Prefectului – Judeţul Prahova, să emită ordinul prefectului de constatare a încetării înainte de expirarea duratei normale a mandatelor şi declararea vacantării locurilor consilierilor care nu mai au la această dată calitatea de membru al partidului politic pe listele căruia au fost aleşi.”

Reclama dupa Articol – Banner 3
1 Comentariu
  1. Naftan George says

    Draga domnule Luchian, v-ati trezit si dvs. acum? Sper ca nu motiunea v-a trezit din somn.
    Partidul Romania Mare se chinuie de cand s-a dat orgonanta cu schimbarea traseistilor. Dar nu v-am auzit vocea cand le-ati deschis portile.
    Mai bine v-ati gandi serios la o modalitate corecta de a fi alesi. Nu ne place metoda: La alegeri cu uninominalul si la cascaval cu nominalul.
    Aceasta declaratie PUTE: Ati deschis portile pentru traseisti de la alte partide decat PSD, dar urlati ca nu este bine. Mai bine clarificati de unde provin candidatii alesi pe listele USL si cine le poate (daca poate) retrage sprijinul politic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.