Un individ care a furat a comis si o talharie, ieri, in centrul municipiului Ploiesti

0 488

Un individ care a furat a comis si o talharie, ieri, in centrul municipiului Ploiesti. Din fericire, a fost identificat și, cel mai probabil, urmează să fie reținut.

La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au efectuat 6 percheziții domiciliare, în municipiu, la persoane bănuite de furt calificat și tâlhărie calificată.

4 bărbați și o femeie au fost conduși la sediul unității.

În urma administrării probatoriului, în cadrul unui dosar penal ce privea mai multe furturi calificate, polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință au probat faptul că una dintre persoanele bănuite – aflate printre suspecții aduși la audieri – ar fi comis o tâlhărie în cursul zilei de ieri, în municipiul Ploiești.

În fapt, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 14.20, un tânăr în vârstă de 26 de ani ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din centrul municipiului Ploiești, și ar fi sustras mai multe bijuterii din aur (foto), prin amenințarea angajatelor societății, cu un obiect tăietor-înțepător, ulterior fugind într-o direcție necunoscută.

La percheziții au fost ridicate mai multe bijuterii sustrase la data de 10 noiembrie a.c., dar și bunuri folosite la activitățile infracționale.

Prejudiciul cauzat în cazul furturilor calificate, este de aproximativ 50.000 de lei.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale dar și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ’’Matei Basarab’’ Ploiești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.