Ce a transmis presedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, dupa tragedia de joi dimineata

1 647

Ce a transmis presedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, dupa tragedia de joi dimineata, de la Secția de Boli Infecțioase a SJU Ploiești. 

Tragedie la Sectia Boli Infectioase a SJU Ploiesti. 2 pacienti au murit in incendiu

Sincere condoleanțe familiilor celor doi pacienți decedați în incendiul care a avut loc într-un salon de la Spitalul de Boli Infecțioase Movila Ploiești.

Am fost la spital pentru a mă asigura că pacienții din celălalt pavilion al spitalului nu au fost afectați. Persoanele internate în pavilionul în care s-a produs incendiul au fost mutate la alte secții ale Spitalului Județean după ce au fost evaluate, iar infirmiera rănită a fost transferată la București și sper să treacă cu bine peste această tragedie.

Conducerea spitalului cooperează cu instituțiile care trebuie să determine cauzele incendiului.” – a precizat președintele CJ Prahova.

Ziarul de Ploiești

1 Comentariu
  1. Mihaela says

    Trebuia mers inainte si sa ia masuri nu acum. Am fost in iunie acolo internata si am fost intr-un salon in care peretii erau patati de vreme, linoleul pe jos era vechi de 40-50 ani. Adica daca un salon era renovat si restul spitalului totul scorojut de timp inseamna ca era renovat ?? E ca si cum pui pantaloni peste chiloti murdari si purtati de ani.
    Mergi acasa ca nu esti capabil

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.