Uite cum comenteaza ploiestenii ideea actualei conduceri a Primariei Ploiesti legata de sediul OMV Petrom :))

0 240

Ideea că în sediul OMV Petrom din centrul orașului, donat pentru un nou spital de pediatrie, Primăria Ploiești ar putea aduce Administrația Serviciilor Social Comunitare, Casa de Cultură sau diverse cercuri de creație, a stârnit deja zâmbete printre ploieșteni și comentarii acide.

Amănunte aici: Primaria Ploiesti renunta la noul Spital de Pediatrie si merge pe cel vechi. OMV Petrom poate cere, insa, o suma imensa

Cel mai interesantă opinie îi aparține lui Răzvan:

„De tot rasul conducerea Orasului Ploiesti. In anul 2015 inca persista prostia si incompetenta. O cladire de o asemenea arhitectura se preteaza pentru birouri a diferite sedii de servicii locale sau interes judetean…( SGU,ADPP,RASP, Cadastru,APDRP, Registrul Comertului….sau multe altele) spre exemplu Cladirea Finantelor nici ca putea avea o amplasare mai proasta in oras fara un loc de parcare in zona sau o parcare proprie. Cat despre ideile stralucite ale alesilor locali…fara cuvinte. Cercuri artistice? In 2015 intr-o cladire de sticla? Da-ma dracu! Daca tot prostia nu are limita…se poate amenaja si Baia Publica cu prosoape la Sindicate pe bancute,Cantina de Ajutor Social sa se poate servi masa pe ziar,in iarba din fata cladirii si nu in ultimul rand parterul rezervat bisericii unde se pot vinde pet-uri cu apa sfintita din dozator,lumanari si candele,dvd-uri cu moaste si sala de asteptare pentru slujbele de vis a vis. Deja vad un copil cu pensule in mana parcand bicicleta in parcarea subterana mergand cu liftul sa faca un portret de la etaj unui tip ce tocmai a cumparat un pui la rotisor de la Papy. Jalnici!!!!”

Am râs cu poftă 🙂

Iată ce spune și Alexandru:

„Cum dracu sa o faci pentru activități socio culturale? De ce nu muta palatul administrativ acolo? Suntem județul aurului negru! Ce alta clădire mai reprezentativa decât sediul Petrom? Și așa toți angajații din palatul administrativ stau înghesuiți ca vai de mama lor în prezent! Așa bâlbâieli nu am mai văzut de foarte mult timp!”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.