Senatorul Andrei Volosevici face misto de administratia din Ploiesti

0 219

Într-o postare pe contul de facebook, senatorul Andrei Volosevici analizează – cam la mișto – anunțurile făcute de Iulian Teodorescu, într-o conferință de presă ținută la sediul Primăriei Ploiești. Fostul primar se ia de patru aspecte.

Iată ce a scris liberalul:

„18 mai 2015: prima conferinta de presa a viceprimarului cu atributii de primar.

Anunturi importante: spital de copii nu mai facem, transportul in comun nu va mai fi gratuit la finalizarea proiectului liniilor de tramvai, proiectele europene se afla la nici “jumatate de drum” in conditiile in care ar trebui finalizate pana la sfasitul anului, noroc cu Uniunea Europeana care ne lasa sa le finalizam mai tarziu.

1. Spitalul de Pediatrie se imparte in trei (3)????
Deci, conform celor declarate de dl Teodorescu astazi , cel mai probabil spitalul de copii nu se va mai realiza in cladirea OMV, va functiona in continuare in locatia actuala doar ca birourile spitalului vor fi mutate in cladirea OMV si, daca s-ar putea, spitalul ar trebui sa devina o sectie in aripa Maternitatii Ploiesti.
Dumneavoastra mai intelegeti ceva?
Sunt convins ca aceste decizii “intelepte” sunt luate in urma discutiilor purtate cu medicii… OOOPS… NU!!!! Deci nu am invatat nimic, iar in urma maretului proiect al Spitalului de Pediatrie nu a mai ramas decat o carpa atarnata in centrul orasului, o gogoasa electorala si… cam atat

2. Actuala administratie: competenta sau noroc???
Suntem anuntati cu privire la stadiul proiectelor europene aflate in derulare la Ploiesti. Stadiul realizat: 30%…60%…3%… In ciuda faptului ca aceste proiecte trebuiau finalizate pana la sfarsitul acestui an, conform PIDU, conducatorii nostrii ne linistesc sustinand ca au obtinut amanari de la 60 la 180 zile, in functie de nevoi si, cu putin noroc, poate le terminam in cativa ani…
Evident, actualul administrator al orasului se afla in situatia ingrata de prizonier al celor doua posturi in care se afla: (1) a fost pus de o coalitie si nu poate misca in front si (2) nu poti sa stai trei ani viceprimar si sa sustii ca nu stiai situatia reala a proiectelor din primarie, macar a celor prioritare.

3. Declaratie “soc” a domnului Teodorescu: consilierii locali nu citesc proiectele de hotarari si nu stiu ce voteaza!
Sa intelegem ca dl Teodorescu a votat in cunostinta de cauza clauza de zece (10) milioane de euro, suma pe care trebuie sa o dea acum ploiestenii in schimbul “afacerii” cu cladirea OMV, sau s-o referi la alte proiecte???

4. Dupa ce va fi finalizat proiectul liniilor de tramvai , transportul in comun NU va mai fi gratuit. Intrebare: nici macar pentru pensionari?
“TRAIASCA” ADMINISTRATIA PSD-PLR…!!!!”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.