Spitalul Municipal Campina are un aparat de testare, cu sprijinul unui senator PNL

0 561

Spitalul Municipal Campina are un aparat de testare, cu sprijinul unui senator PNL. Primarul Horia Tiseanu i-a mulțumit personal lui Iulian Dumitrescu.

Primăria municipiului Câmpina aduce la cunoștința cetățenilor că, începând de astăzi, 05 mai 2020, Spitalul Municipal Câmpina, declarat spital suport pentru pacienții cu noul COVID-19, deține un aparat medical de testare care poate depista virusul SARS-CoV- 2, în doar 15 minute.

Managerul spitalului, Dr. Călin Tiu, a precizat că aparatul a venit însoțit de un kit de 100 de teste ce vor fi folosite cu preponderență în vederea testării și implicit a trierii urgențelor ajunse în spital.

Într-un comunicat oficial, primarul Horia Tiseanu a spus că “Dorim să mulțumim, pe această cale, Asociației Dăruiește Aripi, care a achiziționat acest aparat medical prin intermediul sponsorizălor, dar și domnului senator Iulian Dumitrescu – membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senat și președinte al Organizației PNL Prahova, care a făcut posibil ca această donație să aibă loc”.

Senatorul PNL a precizat, la rândul său, că achiziția a fost făcută “cu sprijinul financiar al Grupului KMG International/Rompetrol.”

“Mă bucur că județul Prahova are, începând de astăzi, încă un aparat de testare care poate depista virusul SARS-CoV-2. Acesta va fi folosit pentru trierea urgențelor la Spitalului Municipal Câmpina, unitate medicală suport pentru pacienții COVID-19, și provine dintr-o donație a Asociației non-profit “Dăruiește Aripi”, cu sprijinul financiar al Grupului KMG International/Rompetrol. Îi felicit pe dl. Tiseanu, primarul Municipiului Câmpina, și pe dl. Tiu, managerul spitalului din localitate, pentru modul în care au reușit să se organizeze în vederea salvării de vieți omenești.”, a scris Iulian Dumitrescu.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.