Sindicatul din TCE Ploiești crede că managementul societății este bun și anunță că susține actuala conducere

0 390

Sindicatul din TCE Ploiești crede că managementul societății este bun și anunță că susține actuala conducere, în pofida evidențelor.

CITEȘTE ȘI: Directorul TCE Ploiești refuză să-și dea demisia. Societatea este pe pierdere din 2016

Într-un comunicat datat astăzi, sindicatul condus de Ion Mișcă susține că este solidar „cu actuala conducere a societății, pe care nu o considerăm vinovată de situația în care se află SC TCE SA”.

Sindicaliștii cer Consiliului Local Ploiești să găsească soluții de redresare, punând presiune pentru ca aleșii să voteze majorarea capitalului social al companiei de transport călători.

Mai mult, sindicatul susține că „datoriile sunt din 2009, cu mult înainte de preluarea mandatelor de către actualii directori”.

Dl. Mișcă se referă, de fapt, la datoriile istorice, numai că societatea înregistrează datorii curente în fiecare an și merge pe pierdere din anul 2016.

„Frăția” dintre sindicat și conducerea TCE Ploiești este cel puțin ciudată, dacă ne gândim că, în urmă cu 2-3 luni, cele două tabere se aflau în conflict. Și asta pentru că, la presiunea CL Ploiești, managementul companiei  venise cu câteva idei de eficientizare a activității, respectiv de micșorare a cheltuielilor, printre care și tăierea unor sporuri, care au fost respinse de angajați.

În lipsa unor măsuri, bugetul municipiului continuă să fie „muls” anual de zeci de milioane de lei, pentru a susține transportul public de călători.

Iar rolul societății, așa cum a fost el gândit când a fost înființată, a dispărut complet. Practic, nu e nicio diferență față de situația când era regie.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.