Sinaia: Cine este milionarul român care a murit la Cota 1400, încercând să-și facă un selfie

0 642

Sinaia: Cine este milionarul român care a murit la Cota 1400, încercând să-și facă un selfie. Tragicul accident a avut loc în weekend.

Marius Ivan (64 de ani) şi-a inceput afacerile imediat după Revoluţie, importând produse de larg consum (în general electrocasnice) din Germania.

Anterior, a fost jucător de baschet la Universitatea Craiova.

Este fondatorul companiei de producție lacuri si vopsele Dufa Romania. De asemenea, a creat societatea de producție a materialelor de constructii, Henkel Bautechnik Romania. Ambele firme au fost vândute către grupuri germane, cu peste 20 milioane de euro.

În ultimii ani, își dezvoltase afaceri în zona imobiliară, în Craiova – orașul său natal – dar și în București. Alături de un asociat și un dezvoltator imobiliar a ridicat clădirile de birouri North Gate, care au fost vândute cu peste 22 milioane de euro.

Conform unor surse, bărbatul a murit, după ce a alunecat și a căzut într-o râpă de 50 de metri, în timp ce încerca să-și facă o fotografie cu telefonul mobil. Nu a avut nicio șansă de supraviețuire, zona fiind plină de bolovani și copaci.

Trupul acestuia a fost recuperat cu ajutorul salvamontiștilor, luni seară, iar familia se pregătește acum de înmormântare, care va avea loc joi, 29 iunie 2023.

Omul de afaceri avea 3 copii. El va fi înmormântat în cimitirul Belu din Capitală.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.