Senatorul George Marussi: “USR-PLUS nu mai este doar un accident, un hit de sezon, devine un alergător de cursă lungă”

0 176

Senatorul George Marussi: “USR-PLUS nu mai este doar un accident, un hit de sezon, devine un alergător de cursă lungă”. Vezi ce a comentat parlamentarul prahovean.

După ce alianța USR+PLUS a reușit să obțină la alegerile locale din Prahova două funcții de primar (în orașul Breaza și în comuna Ariceștii Rahtivani), precum și un număr de 28 consilieri locali plus 8 consilieri județeni, senatorul George Marussi este convins că formațiunea pe care o reprezintă a devenit o certitudine nu doar în județ, ci și la nivel național.

Vă mulțumim tuturor pentru participarea la vot, susținere și implicare.

Felicitări câștigătorilor, candidaților și tuturor celor care au făcut posibil acest rezultat remarcabil pentru societate și pentru USR-PLUS!
La 4 ani de la înființarea USR, acum USR-PLUS, nu mai este doar un accident, un hit de sezon, devine un alergător de cursă lungă.
USR-PLUS a câștigat primari în București, Timișoara, Brașov, Bacău și Alba Iulia, iar în Prahova am câștigat în Breaza și în Ariceștii Rahtivani. De asemenea, USR-PLUS va avea sute de consilieri în Consiliile Locale și Județene.
Este o mare onoare pentru noi și o mare responsabilitate să facem schimbarea, să îndeplinim promisiunile și să demonstram că suntem altfel.
A fost o perioadă de munca intensă, dar a fost abia începutul. Greul începe acum, reforma administrației locale nu va fi simplă. Pentru asta este nevoie de multă putere de muncă, competentă, organizare, fermitate și anduranță, iar munca de echipa este obligatorie.
Următoarea mare provocare și examenul de maturitate vor fi în 2024 cu toate cele 4 probe: prezidențiale, parlamentare, locale și europarlamentare, avem doar 3 ani să ne pregătim.
Mult succes, înțelepciune și putere de muncă!” – a scris George Marussi.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.