City-managerul municipiului Campina anunta ca se retrage din functie

1 438

City-managerul municipiului Campina anunta ca se retrage din functie. Remus Bădulescu susține că gestul său are legătură cu încetarea mandatului primarului Horia Tiseanu.

Iată un comunicat trimis la redacție:

Dragi câmpineni, anunț pe această cale retragerea mea din funcția de City-Manager al municipiului Câmpina odată că încetarea mandatului domnului primar Horia Tiseanu ca rezultat al alegerilor locale desfășurate în data de 27 septembrie 2020. Mulțumesc atât colaboratorilor, cât și tuturor colegilor din Primăria municipiului Câmpina pentru sprijinul acordat în ultimii opt ani, țin să precizez că au fost momente deosebite petrecute împreună, iar colaborarea cu dânșii a adus un aport solid în ceea ce privește experiența mea profesională.
În toată activitatea desfășurată ca parte a conducerii municipiului Câmpina, sper că nu am dezamăgit nici locuitorii frumosului nostru oraș, am încercat, și zic eu că de foarte multe ori am reușit, să rezolv doleanțele și problemele câmpinenilor atât cât am putut și mi-a stat în atribuții. Am pus suflet în fiecare acțiune întreprinsă, pentru că am considerat că orice problemă a unui cetățean e de fapt problema mea.
La final, mulțumesc tuturor și urez succes noii echipe ce se va instala la conducerea Primăriei municipiului Câmpina.
Cu deosebit respect, Remus Bădulescu”.

Acesta a devenit city-manager la 1 noiembrie 2012, deci are aproape 8 ani pe funcție.

Remus Bădulescu a precizat pentru zdp.ro că nu și-a programat nimic pentru perioada următoare și că dorește să stea alături de familie o bucată de timp, înainte să decidă ce va face în continuare.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
1 Comentariu
  1. Aristide says

    Demisiile masive si retragerile din functii a celor din partidele campinene si a angajatilor din primarie are legatura cu venirea noului primar in urma castigarii alegerilor. Cu exceptia acestuia si a inca 2 candidati, unul independent, toti ceilalti au legatura cu tovarasul Anastasescu, patronul orasului si a clicii ce a infiltrat-o in toate structurile locale. Toti angajatii primariei sunt acolo de 30 de ani sau si-au lasat rudele in functie. E un fel de boicot, eu cred ca ar trebui luati toti la raspundere de cum au gestionat orasul si banii acestuia incepand de la alocarile bugetare, firmele contractate, gestionarea si vanzarea frauduloasa a terenurilor, distribuirea locuintelor, gestionarea pietei publice etc.
    Daca acesti indivizi si patronul lor ar avea macar putina coloana vertebrala si-ar recunoaste infrangerea. Efectiv s-a saturat lumea de ei, aceleasi fete eterne de imbogatiti de razboi. Niste hagi Tudose.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.