Presedintele PSD Prahova il apara pe Liviu Dragnea si se leaga de procurori

0 224

Preşedintele PSD Prahova, senatorul Daniel Savu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că procurorii DNA au „imaginat” un dosar politic în cazul lui Liviu Dragnea, iar acesta trebuie să continue în funcţia de preşedinte executiv al PSD, pentru că nu a făcut decât să organizeze foarte bine partidul.

„M-am consultat cu membrii organizaţiei (…) şi toată lumea spune că domnul Dragnea nu are motive să i se aplice rezoluţia care s-a dat de PSD la ultimul Consiliu Naţional, pentru că ea se referă la trimitere în judecată pentru fapte de corupţie, la condamnări pentru fapte de corupţie. (…) Organizaţia Prahova consideră că domnul Dragnea trebuie să continue în funcţia de preşedinte executiv al PSD pentru că dânsul nu a primit o condamnare într-un dosar de corupţie, ci într-un dosar eminamente politic”, a declarat Daniel Savu.

Potrivit acestuia, procurorii DNA au „imaginat” un dosar pentru Liviu Dragnea, în loc să dea curs sesizărilor care îi vizau pe liderii PDL, punctând că aceştia nu au acţionat în perioada în care Traian Băsescu „era foarte puternic”.

„Dacă procurorii doamnei Kovesi şi-ar fi dorit să facă dosare de acest gen, ar fi putut să facă la toate rundele de alegeri locale, prezidenţiale şi generale şi în special liderilor PDL. Noi am trăit alegerile organizate de PDL la nivel de ţară şi ce au făcut şi prin Prahova şi ştim bine cu ce se ocupau, adică puteau să aibă dosare mult mai bine instrumentate decât cel al domnului Dragnea, numai că nu au dorit să facă aceste dosare, deşi au primit reclamaţii. (…) Procurorii nu s-au sesizat în momentele alea când Traian Băsescu era foarte puternic. Au imaginat un dosar pentru domnul Dragnea şi cred că domnul Dragnea nu are de ce să pună capul în pământ pentru că nu a făcut decât să organizeze partidul foarte bine”, a adăugat Savu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.