Scandal PNL Prahova: „Cand ati validat adeziunea lui Nicolae Alexandri, ati validat prostitutia politica”

2 328

Încercările conducerii PNL Prahova, de a-l reprimi în organizație pe deputatul Nae Alexandri, care dorește să se întoarcă de la PLR, a creat un adevărat război intern. Tot mai multe voci, după Fenichiu, secretarul general adjunct care și-a pierdut funcția, din această cauză, se ridică în partid și spun lucrurilor pe nume.

Ultimul care a luat atitudine, în mod public, este tânărul Răzvan Cristian Bigiu (foto jos, lângă președintele Klaus Iohannis), un profesor de istorie, absolvent al Facultății de Științe Politice, membru PNL Ploiești.

Iată ce scrie el pe facebook:

„Domnului co-preşedinte al PNL Prahova, Ion Luchian!

Când aţi validat adeziunea lui Nicolae Alexandri, aţi validat prostituţia politică, aţi invalidat rezultatul alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014 şi aţi sfidat un vot al cărui mesaj a fost clar: vrem un alt mod de a face politică.

Acceptarea traseismului politic de către singurul partid în care mă identific ideologic, intelectual şi sentimental, mă va scoate din politica românească înainte de a intra efectiv în această lume.

L-aţi demis pe omul care a protestat împotriva reprimirii lui Nicolae Alexandri. Ce jignire la adresa membrilor PNL Ploieşti!
Respect Ion – Marius Fenichiu!

Chiar nu se poate face politică liberală la Ploieşti fără traseişti-fripturişti precum Nicolae Alexandri?
Vă scrie un absolvent al Universităţii din Bucureşti – Facultatea de Ştiinţe Politice (licenţă şi master) şi al Universităţii Valahia din Tîrgovişte – Facultatea de Ştiinţe Umaniste (master). Nu contează pentru dumneavoastră. Dacă ar fi contat, dădeaţi o şansă unui principiu simplu, indiferent de costuri: fără traseişti!”

Răzvan-Cristian Bîgiu, membru PNL.
Ploieşti, 21 martie 2015

Reclama dupa Articol – Banner 3
2 Comentarii
  1. Nemes Constantin says

    Daca atata lucru il mira si-l indigna, tinerelul acesta este bun sa scrie carti, nu sa faca politica!

  2. Doina Gheorghiu says

    Nu numai dl Alexandri este traseist politic, ci si dl. Dragos Gunia…chiar foarte traseist si oportunist as zice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.