Prahova: Criminalul din Baltesti s-a predat la politie. Va primi mandat de arestare preventiva (UPDATE)

0 391

În această noapte, Marian Mihai – bărbatul de 33 de ani, din comuna prahoveană Bălțești, acuzat că și-a omorât tatăl după o ceartă violentă – s-a predat la poliție. Din fericire, el a venit însoțit și de fiul său, de 12 ani, pe care îl luase cu forța de acasă. Copilul nu a pățit nimic.

Marian Mihai s-a predat la postul de poliție din localitatea de baștină, apoi a fost dus în arestul IPJ Prahova, de la Câmpina.

În urmă cu aproape o oră, suspectul a fost adus la Tribunalul Prahova, unde va primi mandat de arestare preventivă.

Copilul a fost internat, provizoriu, la Centrul Cireșarii din Ploiești, unde va primi consiliere psihologică. Ulterior, probabil, va fi dat rudelor.

UPDATE: Criminalul a declarat polițiștilor că a stat ascuns în pădurile de la Păcureți, însă varianta sa nu a fost crezută. Anchetatorii bănuie în continuare că a fost găzduit de vreo rudă sau un prieten, mai ales că nici el și nici minorul nu arătau ca și cum ar fi fost expuși frigului sau foametei, ținând cont că sunt căutați de o săptămână. Este posibil ca persoana care i-a găzduit să fi intrat în panică, auzind că se fac verificări. Pentru omor, Marian Mihai riscă până la 20 de ani de închisoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.