Co-presedintele Ion Luchian a lamurit problema scandalului din PNL Prahova

1 237

În exclusivitate pentru max-media.ro, co-președintele PNL Prahova a lămurit (noi așa sperăm) ce s-a întâmplat în celebra ședință de joi seara, care s-a lăsat cu proteste în tabăra liberalilor cu ștate vechi în organizație.

Conform lui Ion Luchian, senatorul Andrei Volosevici, respectiv deputații Dragoș Gunia și Nae Alexandri, nu au ajuns încă membri cu acte în PNL Prahova, dar asta numai pentru că trebuie trecute mai multe etape.

„Dumnealor și-au depus cererile de înscriere, dar avem nevoie de noua ștampilă rotundă a organizației PNL Prahova. De asemenea, solicitările celor 3 vor fi analizate în Comitetul Executiv Local al PNL Ploiești, care este format din 49 de membri liberali și alți 49 de membri democrat-liberali. Joi seara, am completat lista cu cei 49 de membri din rândul vechilor liberali”, a precizat Ion Luchian.

Decizia de a-i accepta în PNL pe Andrei Volosevici, Dragoș Gunia și Nae Alexandri pare să fi fost deja luată, iar co-președintele organizației județene susține că nimeni nu se va opune în final, chiar dacă Marius Fenichiu și-ar fi manifestat opoziția. „Săptămâna viitoare votăm. Nu vom închide partidul, că așa vor unii”, a mai spus acesta.

Ion Luchian a mai precizat: „Dl. Fenichiu continuă să fie vicepreședinte PNL Prahova și să coordoneze un colegiu electoral, dar am considerat că altcineva trebuie să ocupe funcția de secretar general adjunct al organizației județene. Nu l-am demis.”

Așteptăm un punct de vedere și de la dl. Marius Fenichiu, prin intermediul rubricii CONTACT de pe site.

1 Comentariu
  1. florian muscalu says

    nu imi aduc aminte sa ma fi intrebat si pe mine cineva daca vreau sa fac parte din comitetul executiv pe ploiesti cu toate ca sunt membru din 1990 si nu sunt traseist si ma intreb de unde atata pinteni la ion luchian cand era cat pe ce sa plece si el dupa tariceanu , ma intreb oare astia sunt toti cei care puteau face parte din cex pl??????????????

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.