Târgșoru Vechi: Campanie de donații pentru elevii care provin din familii defavorizate

0 260

Anul acesta Asociatia Earth’s Angels, impreuna cu voluntarii din Comuna Targsoru Vechi, vor face prima editie din campania „Doneaza un ghiozdan”. Actiunea beneficiaza si de implicarea bisericii.

Ce propunem noi? – un bazar cu jucarii, plusuri si alte obiecte donate de catre voluntari pe care le vom da celor care isi doresc sa faca o donatie in bani, care se vor duce catre campania noastra de inceput de an scolar.

Veti pleca acasa cu o jucarie pentru copilul dvs. si aveti si posibilitatea de a face o fapta buna pentru copii defavorizati.

Pentru cine doreste – poate aduce un ghiozdan nou complet echipat care va ajunge cu ajutorul voluntarilor la copii care au cu adevarat nevoie de el.

Ne dorim strangerea de fonduri sa luam cate un „Ghiozdan complet echipat” pentru cateva familii din comuna care nu isi permit efortul financiar la inceputul acesta de an scolar.

Donatia se poate face cash la locatie (Sat Strejnicu, in fata Stadionului Conpet), in cutiuta magica a voluntarului sau direct in contul asociatiei.

Poti dona in cont RO26ING0000999911763245, Asociatia Earth s Angels, cu mentiunea – Doneaza un ghiozdan

Zdp.ro

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.