Prahova: Sofer mort dupa ce camionul sau s-a rasturnat pe un drum forestier

2 270

Un șofer de camion, care transporta lemne pe Drumul Prisplopului – de la o exploatație forestieră de pe raza comunei prahovene Valea Doftanei – a murit după ce mașina s-a răsturnat.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, era singur în cabină și a fost prins sub camion.

Greutatea uriașă l-a strivit și, când a fost descoperit, era deja prea târziu.

Deși a fost chemat și un elicopter SMURD la fața locului, victima a murit.

Inspecția Muncii și Parchetul au declanșat o anchetă.

Reclama dupa Articol – Banner 3
2 Comentarii
  1. Larisa says

    Pacat de omul asta, dar mai bine s-ar incepe o ancheta daca toti copacii aia trebuiau sa fie tăiați, si din ce motiv. Ne distrugem singuri fraților.. E gravă situatia.. Zilnic trec pe drumul ala camioane încărcate peste măsura cu bușteni tăiați abuziv si ilegal. Ma intreb daca a plantat cineva in loc macar 1 copac… O sa vina ziua cand nu o sa mai aibă ce sa taie !!

  2. Anonim says

    Draga Larisa, camioanele alea care le vezi tu zi de zi pe strada, nu sunt incarcate nici peste masura, nici ilegal. In primul rand ca niciun camion nu pleaca fara acte de insotrie care au un cod ce poate fie verificat. Si cand spun verificat asta inseamna ca poti vedea si de unde provin lemnele si ce canitate se transporta. Si in al doilea nu se taie nici abuziv nici ilegal, deoarece camioanele alea apartin in general agentilor economici care platesc atat lemnele cat si o gramada de taxe si impozite. Si iti spun garantat, ca se si planteaza la fel cum se si taie, dar asta tu nu ai cum sa vezi pt ca nu se planteaza pe strada ci in padure. Incearca sa te documentezi cum functioneaza acest sistem inainte sa iti dai cu parerea. Plus de asta nu cred ca au rost genul asta de comentarii, cand un biet om a murit MUNCIND. Hai sa ne preocupam de altceva!!! Sincere condoleante familiei!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.