Prahova: PSD a vanturat numele lui Draganescu, dar l-a propus ca prefect pe seful OCPI, Virgiliu Nanu

0 424
Virgiliu Daniel Nanu

Prahova: PSD a vanturat numele lui Draganescu, dar l-a propus ca prefect pe seful OCPI, Virgiliu Nanu, care este rudă cu primarul comunei Cornu.

Propunerea social-democraților din județ pentru funcția de prefect este actualul director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a confirmat că informația este corectă.

Virgiliu Daniel Nanu ocupă această funcție din anul 2013 și se pare că este nepotul primarului din comuna Cornu, Cornel Nanu.

Este căsătorit și, împreună cu soția, care este consilier superior la Primăria Ploiești, deține mai multe proprietăți în județ, dar și în Capitală.

Cei doi și-au vândut casa și terenul din Cornu, în anul 2017, dar au un teren intravilan de peste 2300 mp în municipiul Câmpina, precum și două apartamente în București.

Conform algoritmului politic, stabilit de alianța de guvernare, PSD ar urma să nominalizeze prefectul și unul dintre subprefecți în Prahova. În acest caz, Virgiliu Daniel Nanu ar putea veni în echipă cu Emil Drăgănescu, care a mai fost subprefect în județ, de două ori: anul 2014 (perioada aprilie – septembrie) și între anii 2017 – 2019.

PNL îl va păstra doar pe actualul subprefect, Alexandru Florin Vane.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.