Cine a golit rafturile cu bauturi, ale unui magazin din Breaza

0 993

Cine a golit rafturile cu bauturi, ale unui magazin din Breaza, în perioada sărbătorilor de iarnă? Poliția a dat de urma suspectului.

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraşului Breaza au reușit, identificarea și depistarea unui tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt în formă continuată.

În fapt, la data de 5 ianuarie a.c. polițiștii acestei subunități au fost sesizați despre faptul că, din incinta unei societăți comerciale din oraș, în zilele de 17, respectiv 27 decembrie 2021, o persoană necunoscută ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, creând un prejudiciu de aproximativ 700 de lei.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr în vârstă de 19 ani domiciliat în oraș, care a recunoscut comiterea faptei, prejudiciul fiind acoperit prin înapoierea sumei de bani.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii acestei subunități sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt în formă continuată.

Ziarul de Ploiești

FOTO: Doar pentru ilustrație

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.