Prahova: Politistii rutieri descopera tot mai des la volan persoane care nu au permis auto

0 971

Prahova: Politistii rutieri descopera tot mai des la volan persoane care nu au permis auto. Două astfel de cazuri au fost identificate, ieri, în Ploiești și Blejoi.

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Biroului Rutier Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Blejoi au oprit pentru control un autoturism, care a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 95km/h.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Sibiu, iar în urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că acesta figurează cu urmatoarele mențiuni: la datele de 23 martie 2021, 30 martie 2021 și 6 mai 2021 i-au fost întocmite dosare penale pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea acest drept.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia i s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Tot duminică, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de  poliție Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Depoului, din municipiu au oprit, pentru control, un autoturism care circula din direcția străzii Sondelor către Gara de Sud.

Cu ocazia verificării în bazele de date s-a constatat faptul că, tânărul aflat la volan, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Ploiești nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.