PMP Prahova spune ca liberalii ploiesteni se scufunda in minciuna si manipulare

0 283

PMP Prahova spune ca liberalii ploiesteni se scufunda in minciuna si manipulare. Acuzații fără precedent aruncate de organizația condusă de Cătălina Bozianu.

Totul a plecat de la comunicatul PNL Ploiești, în care se susținea că majoritatea PSD + ALDE + PMP „votează, în Consiliul Local Ploiești, majorări de tarife, iar în spațiul public plâng de mila cetățenilor„.

CITEȘTE DETALII AICI: Ce spun liberalii ploiesteni, despre noua solicitare de majorare a tarifului de salubritate

COMUNICAT Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară

„PMP-Prahova, patru avertismente pentru PNL-Ploiești: vă scufundați tot mai mult în minciună și manipulare, pe model PSD

Partidul Mișcarea Populară-Prahova constată că PNL își continuă jocul politicianist de imagine la nivelul municipiului Ploiești, pretinzând că există o „majoritate toxică” la nivelul Consiliului local, formată din toate celelalte partide (PMP, PSD și ALDE).

Prin această atitudine, PNL dovedește că, în relația cu ploieștenii, nu este cu nimic diferit de PSD – aruncarea dezastrului de la nivelul primăriei pe spinarea altora, atunci când se apropie alegerile. Le transmitem celor de la PNL-Ploiești următoarele:

  1. Asumați-vă eșecurile celor patru ani în care primăria a fost condusă de un om al vostru!
  2. Încetați să le insultați inteligența ploieștenilor cu minciuni și manipulări ieftine. Oamenii știu foarte bine că, atât voi, cât și PSD, sunteți responsabili de situația catastrofală a Ploieștiului! Pentru că, din 2012 încoace, doar voi și PSD ați avut primari în orașul acesta.
  3. Atunci când vorbiți de „majorități toxice” la nivelul Consiliului local, dacă ați avea un minimum de bun-simț, ar trebui să vă crape obrazul de rușine la gândul că propriul vostru candidat la primărie din acest an – Andrei Volosevici – a fost membru, între 2016 și 2020, al unuia dintre partidele pe care le acuzați de „toxicitate” (ALDE).
  4. Echipa Partidului Mișcarea Populară refuză să intre în jocul vostru politicianist. Spre deosebire de voi și de PSD, care folosiți doar manipulările și la minciunile, noi ne vom prezenta în fața oamenilor din Ploiești cu soluții realiste la problemele lor concrete și cu un candidat la primărie – Dragoș Rădulescu – educat, competent, curat și sincer.

 CĂTĂLINA BOZIANU,                                                                               DRAGOȘ RĂDULESCU,

Președintele                                                                                              Secretar general al

PMP-PRAHOVA                                                                                         PMP-PRAHOVA

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.