PMP Prahova si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare

0 24

PMP Prahova si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare. Lista conține mai multe nume, dar șanse reale are o singură reprezentantă.

Pe baza rezultatelor de la alegerile locale, Partidul Mișcarea Populară poate spera momentan, cu certitudine, la un post de deputat în Prahova.

Iar cea nominalizată pe prima poziție, deci cu șanse reale de a fi votată, este chiar Cătălina Bozianu, președintele organizației județene și actual deputat.

La Senat este mult mai greu să se obțină un astfel de rezultat, dar nu imposibil. Primul aflat pe lista pe Prahova este Ioan Pițigoi, fostul viceprimar din Câmpina.

Totul depinde de faptul dacă PMP trece pragul electoral și mai ales cu ce scor.

Iată ce scris astăzi Cătălina Bozianu, pe această temă:
Le mulțumesc colegilor din organizația PMP-Prahova și din conducerea națională a Partidului Mișcarea Populară pentru onoarea de a deschide lista de candidați pentru un nou mandat de deputat.
Venim în fața dumneavoastră cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile în care trăiesc. Eu sunt și rămân un om dedicat mai ales administrației publice locale, rezolvării cu prioritate a problemelor cu care se confruntă oamenii acasă. Adică în comună, în oraș, în județ. De asemenea, pentru Senat, lista este deschisă de colegul nostru, Ioan Pițigoi, viceprimar în funcție al Municipiului Câmpina, unul dintre cei mai buni administratori pe care îi are județul la ora actuală. Pe listele noastre găsiți oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă: pe doamnele Mihaela Vlăsceanu de la Măneciu, un om implicat, care a făcut mult bine semenilor săi din comună, și Alexandra Bran de la Breaza, unul dintre tinerii cei mai de perspectivă din politica prahoveană, precum și pe domnii Cristian Goidan de la Drăgănești, Tudor Macovei de la Iordăcheanu sau Auraș Sălceanu de la Valea Călugărească“.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.