Licitatie pentru servicii de curatenie in cladirile administrate de CJ Prahova

0 27

Licitatie pentru servicii de curatenie in cladirile administrate de CJ Prahova. Vezi pretul oferit de instituție, pe întreaga perioadă a anului 2021.

Anunțul a fost publicat în urmă cu o zi, pe SEAP.

Consiliul Județean Prahova pune la bătaie o sumă echivalentă a peste 120.000 de euro.

Contractul este valabil timp de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire pe încă 4, până la finele lunii aprilie 2022. Caz în care valoarea poate crește până la aproximativ 145.000 de euro.

Obiectul contractului este “SERVICII DE CURAȚENIE ÎN CLĂDIRILE AFLATE ÎN ADMINISTRAREA CONSILIULUI JUDEȚEAN PRAHOVA: PALATUL AMINISTRATIV – Bd. Republicii, nr.2-4, Ploiesti, PALATUL CULTURII, Str. Soldat Erou Calin Catalin, Ploiesti, IMOBIL str. Elena Doamna, nr.2, Ploiesti Imobil Palatul Administrativ: -clădire cu destinaţie de birouri: 1 CORP P+8; 1 CORP P+1 -suprafaţa construită = 4516 mp Imobil Palatul Culturii: – clădire cu destinaţie în principal de birouri dar şi cu săli de expoziţie, prezentări de carte, bibliotecă. 1 CORP P+2 -suprafaţa construită = 4736 mp -clădirea se află în curs de consolidare, deci sunt şi zone de şantier. Imobil Elena Doamna nr.2A: -clădire cu destinaţie de birouri: 1 CORP P+1 -suprafaţa construită = 97 mp.”

Licitația va fi ținută prin procedura simplificată. Ofertele firmelor interesate trebuie depuse până pe 2 noiembrie.

Conform informațiilor publicate, valoarea estimată a contractului este de 529.012 lei fără TVA, pentru perioada ianuarie – decembrie 2021, iar valoarea maximă a contractului poate ajunge la 705.349 lei fără TVA, pentru posibile prelungiri/suplimentări până la 30.04.2022.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.