Pardoseli epoxidice pentru amenajari inspirate din reviste: vezi TOP avantaje care te conving ca merita

0 157

Extrem de rezistente la presiune, foarte usor de intretinut, dar si spectaculos de frumoase: pe scurt, asa am putea descrie renumitele pardoseli epoxidice. Sunt solutia optima in special pentru spatiile cu trafic ridicat, raspund cu usurinta la toate normelor de curatenie si igienizare si indeplinesc cu brio criteriile de exigenta ale unui spatiu functional si atractiv, deopotriva.

Aceste suprafete reusesc sa puna in scena o amenajare de revista, au numeroase destinatii si sunt tot mai recomandate de specialistii in domeniu. Iata, in continuare, toate motivele care te conving ca merita sa optezi pentru aceasta gama de pardoseli.

Sunt deosebit de rezistente, cu randament excelent

In spatiile cu solicitari mecanice, aceste pardoseli reusesc sa asigure un randament excelent. Sunt deosebit de rezistente la presiune si abraziune, chiar si la actiunea factorilor chimici, de unde si durata lor de viata atat de lunga. Nu intamplator ai vazut aceste suprafete in aeroporturi, showroom-uri, institutii publice sau magazine si alte tipuri de spatii expuse la trafic intens, atat in zonele industriale, cat si recreationale.

Sunt suprafete uniforme, care se intretin extrem de usor

Daca optezi pentru sistemul Mastertop 1273, vei beneficia de protectie ignifuga de clasa Bfl-s1, dar si de toate avantajele suprafetelor uniforme, perfect netede, care nu prezinta rosturi sau imbinari. Pardoselile sunt plane, pentru ca se toarna in forma lichida si acopera orice tip de imperfectiuni la nivel de structura. Pentru ca se intretin atat de usor, le vei intalni – de regula – in spatiile din domeniul medical, alimentar etc.

Permit o lunga perioada de intrebuintare, chiar si in conditii agresive

Sistemul MasterTop 1273 este cunoscut pentru lunga perioada de intrebuintare pe care o asigura acestor tipuri de suprafete. Pardoselile epoxidice rezista cu brio la toti factorii ce dauneaza altor suprafete si isi pastreaza aspectul estetic si beneficiile functionale pe termen cat mai lung. Odata ce ai investit in acest sistem, te poti bucura de caracteristicile sale o foarte lunga perioada de timp, fara nicio alta investitie.

Au un aspect deosebit, inspirat din amenajarile din reviste

Aceste pardoseli sunt cunoscute pentru aspectul lor spectaculos. Pe cat sunt de rezistente, pe atat sunt de aspectuoase, adaugand un plus de valoare oricarei incaperi. Din punct de vedere decorativ, inscriu toate punctele, contribuind la infrumusetarea spatiilor, dar fara a afecta functionalitatea lor. Nu exista niciun artificiu stilistic ce poate egala farmecul acestor tipuri de suprafete, realizate impecabil. Merita!

Reprezinta o optiune de finisaj pentru incaperi complexe

Spatiile neconventionale, cu forme complexe, aduc cu sine o multime de provocari. Optiunile in materie de finisaj sunt limitate, dar nu inexistente. Pardoselile epoxidice reprezinta o buna solutie in acest sens. Pentru ca sistemul MasterTop 1273 se implementeaza in forma lichida, suprafetele plane se obtin usor, fara eforturi semnificative pentru finisaj, iar rezultatele finale contribuie la planul decorativ al incaperilor.

Colaboreaza cu PardoseliIndustriale.ro pentru pardoseli decorative de o calitate exceptionala

Daca vrei ca suprafetele sa fie – in acelasi timp – si deosebit de aspectuoase, si extrem de rezistente, atunci solutia e una singura: PardoseliIndustriale.ro. Aceasta echipa de experti implementeaza cele mai durabile si mai performante sisteme de pardoseli decorative, ce aduc un plus de valoare oricarui tip de spatiu. Vei gasi suport, expertiza, experienta, transparenta si incredere la PardoseliIndustriale.ro, nr.1 in Romania!

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.