Cea mai bogata comuna din Prahova tine sedintele de Consiliu Local pe whatsapp

0 1.225

Cea mai bogata comuna din Prahova tine sedintele de Consiliu Local pe whatsapp. În același grup, a apărut un video cu conținut sexual explicit.

Brazi, comuna cu cel mai mare buget din Prahova (în ultimii ani a fost în jurul valorii de 7 milioane de euro), încă nu a găsit o soluție pentru ca ședințele de Consiliu Local să se desfășoare măcar video, dacă nu fizic.

Administrația locală a refuzat să convoace legislativul în Căminul Cultural, o clădire cu spațiu suficient pentru ca cei 15 aleși să stea la distanță unul de celălalt.

Așa că, de un an, toate ședințele se țin pe un grup de whatsapp, unde consilierii își scriu dar nu se văd.

Iuliu Andrei Dan, consilier local în Brazi, din partea Partidului Prahova în Acțiune, a scris recent:

Buna ziua, astăzi a avut loc ședința Consiliului Local Brazi susținută pe Whatsapp (text) o metodă greoaie, ineficientă, una care anulează reprezentarea corectă a cetățenilor în consiliul local. În cadrul ședinței au fost aprobate prelungirea valabilității Planului urbanistic general și modificarea Anexei1 privind impozitele și taxele locale pentru anul 2021, aici fiind vorba de calculul impozitului pentru clădirile nerezidentiale. Tot astăzi am cerut dlui primar trecerea la desfășurarea normală a ședințelor de consiliu. Pe lângă motivele invocate la începutul postarii, am observat(și prezentat) faptul că unii colegi consilieri au dificultăți în a folosi această aplicație. De exemplu, răspund și votează pe alte grupuri, confundă butoanele aplicatiei și fac alte minuni în timpul ședinței. Nu există garanția că în spatele tastaturii se află alesul local. Nici dl primar nu se află la tastatură. Spun asta, cunoscandu-i modul de exprimare.

Același consilier local a mai precizat că, pe grupul de whatsapp al Consiliului Local, viceprimarul Georgel Stan ar fi introdus – probabil din greșeală – un video cu conținut sexual explicit, pe care l-a șters rapid, după vreo 2 minute:

Mai nou, pe grupul de Watsapp al CONSILIULUI LOCAL BRAZI, ni se prezintă și videoclipuri pornografice de către dl viceprimar Stan, fix in mijlocul zilei. Nu mă privește ce face fiecare cu timpul lui, dar la ora 12 se afla la serviciu, nu? Probabil in baie…in slujba brezenilor. Îl mai și plătim pe deasupra! Nici macar scuze nu si-a cerut…măcar doamnelor de pe grup. Jenant!

Chestionat pe această temă, viceprimarul din Brazi a declarat pentru zdp.ro: “Nu am pus și nu știu de așa ceva. Nu îmi permit să fac treaba asta.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.