Mare crai si Popa asta! Asaltat de fane la Ploiesti, la un concert dedicat lui Madalin Ivan, liceanul bolnav de leucemie

0 325

Sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti a fost plina „ochi”, marti seara, la spectacolul umanitar organizat de Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, pentru strangerea de fonduri necesare elevului de clasa a XII-a, Madalin Ivan, care are nevoie de 100.000 de euro pentru forma severa de leucemie de care sufera.

Mai multi artisti de renume au urcat pe scena, pro-bono, pentru sustinerea acestei cauze caritabile, printre acestia numarandu-se Raul si Mirabela Dauer, Nico, Cezar Ouatu, Valentin Dinu, Laurian Manta, Dorian Popa, Alesis, Madalina Banica si Adela Dumitrache.

Cel mai asaltat de fani a fost Dorian Popa, devenit un idol al adolescentilor dupa apariatia in serialul „Pariu cu viata”, alaturi de colegii sai din formatia Lala Band, dar si dupa aparitia in ultimul videoclip al Corinei.

In varsta de 26 de ani, cu un fizic de invidiat, Dorian a frant multe inimi si la Ploiesti, unde in special tinerele s-au inghesuit sa faca poze cu el.

CITESTE SI: Un elev al Colegiului Economic “Virgil Madgearu”, din Ploiesti, are nevoie urgenta de ajutor

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.