Un elev al Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, din Ploiesti, are nevoie urgenta de ajutor

14 451

Un elev al Colegiului Economic ”Virgil Madgearu” din Ploieşti are nevoie urgentă de un transplant de măduvă, după ce a fost diagnosticat recent cu leucemie. Apelul umanitar vine din partea dirigintei lui Mădălin Ivan, din păcate şi ea grav bolnavă, dar și a unei colege de clasă.

”Viaţa nu este dreaptă…dar cu cine să ne certam ?
Orice om are un scop în viaţă. Fiecare caută să-şi îndeplinească dorinţele. De cele mai multe ori acestea se împlinesc sau…avem nevoie de puterea lui Dumnezeu, a noastră şi de ajutorul semenilor noştri pentru a ajunge către acel ţel.

Acum patru ani eram cea mai fericita dirigintă din lume. Aveam o clasă minunată, cu elevi frumoşi. Dumnezeu a vrut să-mi întrerupă această bucurie şi m-am îmbolnăvit… de cancer. Am pierdut orice speranţă de a da naştere unui copil, dar am caştigat prin meseria mea să am an de an cât mai mulţi copii. Am un băiat adoptat în vârstă de 12 ani si copiii mei de la şcoală. Sunt cea mai bogată mamă!

Doi ani am stat acasă, însă tot timpul am ştiut ce se întamplă cu clasa mea minunată. Ea devenea din ce în ce mai mare… am ajuns la 35 de elevi, iar eu aşteptam cu nerăbdare să vin la ei. În clasa a X-a am aflat că Mădălin Ivan se transferase de la profilul Mate-Info la Economic şi că se luptă şi el cu o boală necruţătoare -LEUCEMIE.

Sfârşitul anului 2013 a însemnat pentru mine un nou început şi am fost foarte fericită să fiu din nou diriginta clasei a XI-a E4 din cadrul Colegiului Economic „Virgil Madgearu‟, Municipiul Ploieşti. Am petrecut împreună cu acesti copii clipe frumoase, ne-am dedicat timpul, energia unii altora, ne-am îmbogăţit sufleteşte, spiritual.

DAR …acum, MĂDĂLIN ARE NEVOIE DE NOI… este în clasa a XII-a…Baiatul meu de la şcoală nu poate să vină la cursuri alături de colegii lui, el se află internat la spitalul Fundeni, Bucureşti…BOALA A RECIDIVAT şi necesită transplant de măduvă pentru a învinge şi de această dată lupta cu viaţa.
Doresc să fie şi Mădălin FERICIT.
Doresc să TRĂIASCĂ.
Doresc la sfârşit de an să nu am absenţi.
Doresc clasa mea minunată să fie completă.

DORESC ULTIMA ORĂ DE DIRIGENŢIE ÎMPREUNA CU MĂDĂLIN.
DORESC SĂ NU IGNORAŢI ACEST CONT A LUI MĂDĂLIN IVAN

Contul in care se pot face donaţii este: RO75BRDE300SV08302523000, deschis la BRD
Atât vă pot spune şi ruga pe toţi prietenii mei şi nu numai:
SĂ-L AJUTAŢI!
Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ poate pentru unii, dar de o importanţă majoră pentru alţii. Dar e foarte important să o faci. Alegerile ne hotărăsc destinul, de multe ori şi pe al celor care ne sunt apropiaţi.Împreună putem schimba viaţa cuiva, depinde de implicarea fiecăruia. Sper că ne sunteţi alături nu doar cu gândul, sufletul, ci şi prin faptă.

Orice ajutor este de mare folos pentru noi atât informativ cât şi financiar.
MULTUMESC, OAMENI CU SUFLET MARE!”

Prof. Lazar Corina Roxana
Colegiul Economic „Virgil Madgearu”

„Buna.  Imi cer scuze pentru deranj si pentru faptul ca trimit acest mesaj, dar pot spune ca sunt intr-o situatie disperata. Sunt eleva in clasa a XII a E4 a Colegiului Economic Virgil Madgearu Ploiesti, iar saptamana aceasta am aflat ca un coleg de clasa a fost diagnosticat cu o boala necrutatoare, LEUCEMIE, chiar inainte de sarbatori. Boala a recidivat, acesta a facut chimetoterapie si multe alte interventii foarte costisitoare, insa de data aceasta cea mai buna optiune este un TRANSPLANT MEDULAR. In momentul de fata este internat la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti, iar noi, colegii lui impreuna cu conducerea liceului am hotarat sa-l ajutam sa stranga uriasa suma de 100 000 euro. La sfarsitul lunii, mai exact pe data de 27 ianuarie, ora 17:30, vom organiza un SPECTACOL CARITABIL la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti. Spatiul necesar desfasurarii activitatii noastre a fost obtinut prin parteneriat, iar cu banii de pe bilete il vom ajuta pe Madalin. Incercam sa mediatizam acest caz, incercam sa ii oferim o sansa la viata lui Madalin pentru ca este o persoana minunata . Voiam sa va rog daca ne-ati putea ajuta cu un contact (nr. de telefon, mail) al unei personalitati cunoscute din media care ar fi dispusa sa vina in Ploiesti pentru a oferi un moment (3-5 minute sau cat este posibil) pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, astfel incat sustinerea acestui spectacol sa fie posibila. Noi am invitat personalitati din orasul nostru, Laurian Manta ne va ajuta si el, elevii din liceu la fel, insa pentru a atrage cat mai multe persoane, pentru a strange banii de care avem nevoie,avem nevoie de prezenta unui nume sonor care ar putea atrage cati mai multi oameni. Incercam sa mediatizam cazul lui Madalin, astfel incat acesta sa poata face operatia si sa fie prezent la festivitatea de absolvire a clasei a XII a.”

 Izabela Gîrbea

14 Comentarii
 1. Alexandra M. says

  http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.tobiasregistret.se%2Fin-english%2F&h=iAQGR-RMS&s=1. Merita încercat! In Suedia exista o baza de date cu donatori si nu este doar pentru suedezi! Este un link pe care l-am primit de la prietena mea din copilărie, care acum este stabilita in Suedia.

 2. andrei says

  Incercati sa luati legatura cu cei de la colegiul Carmen Sylva Ploiesti (fostul liceu de arta ) sa incercati poate vor sa sustina si ei un concert caritabil cu elevii talentati .

 3. Georgiana says

  Salutare! aveti cumva vreun nr de-al familiei?Solutii intotdeauna pot fi gasite.

 4. Marius says

  Doar cu IBAN-ul nu poti transfera bani – am gasit eu pe net si am donat – Doamne ajuta!:

  Contul IBAN : RO75BRDE300SV08302523000
  Titularul contului : IVAN MADALIN CONSTANTIN

 5. Camelia says

  As dori sa ii donez cei 2%. Un nr. de tel?

 6. Dan Cacovean says

  Contul e in euro sau in ron? De ce nu exista un nr de telefon pentru detalii?

 7. Max-Media.ro says

  Incercam sa aflam date suplimentare (telefon, de exemplu), contul credem ca e in lei pe numele lui IVAN MADALIN CONSTANTIN

 8. Roxana Dumitrescu says

  Contul IBAN : RO75BRDE300SV08302523000
  Titularul contului : IVAN MADALIN CONSTANTIN

  Donațiile se pot face in orice moneda, dacă pe lângă codul IBAN de mai sus, o sa utilizați și acest cod suplimentar BRDEROBUXXX

 9. Roxana Dumitrescu says

  Vom organiza un concert și cu elevii Colegiului de Arta Carmen Sylva din Ploiești la filarmonica Paul Constantinescu.

 10. Roxana Dumitrescu says

  Pe data de 27 ianuarie 2015, ora 17:30 se va organiza primul concert la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiești pentru Madalin. Biletele vor putea fi cumpărate de acolo în ziua spectacolului. Totodată, vor exista urne pentru donații suplimentare și o tombola cu premii surpriza.

 11. Max-Media.ro says

  Pentru cei care doresc sa doneze bani sau sa ia legatura cu familia lui MADALIN IVAN, aveti la dispozitie un e-mail: lcorinaroxana@yahoo.com.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.