Liberalii nu se gandesc sa-l inlocuiasca pe Ionut Ionescu in CL Ploiesti, dar pierd un vot

0 153

Co-președintele PNL Prahova, senatorul Ion Luchian, a declarat pentru max-media.ro că partidul nu îi va retrage sprijinul politic consilierului Ionuț Ionescu, arestat preventiv la cererea DNA Ploiești, pentru luare de mită.

„Există un principiu de nevinovăție și, până la proba contrarie, credem în el. Ionuț Ionescu va fi dat afară din PNL și înlocuit în Consiliul Local Ploiești doar dacă instanța va decide, printr-o hotărâre definitivă și irevocabilă, că se face vinovat de ce spun procurorii. Până atunci, nu vom lua nicio măsură împotriva sa”, a declarat Ion Luchian.

Astăzi, consilierul local a pierdut contestația depusă la Curtea de Apel Ploiești împotriva deciziei de arestare preventivă, așa că rămâne în arestul IPJ Prahova, de la Câmpina.

Solutia instanței, pe scurt: „Respinge, ca nefondată, contestaţia declarată de inculpatul Ionescu Ionuţ Cristian împotriva încheierii nr. 117 din data de 20 martie 2015 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova. Obligă pe contestatorul inculpat la plata sumei de 100 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Soluţionată şi pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 23 martie 2015.”

PNL deține în Consiliul Local Ploiești, în acest moment, doar 9 voturi. Fără cel al lui Ionescu, rămân doar 8 dintr-un total de  27.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.