Jandarmii din Ploiesti au prins trei hoti, care tocmai deposedasera o femeie de valori importante (VIDEO)

1 281

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti, în timp ce se afla in exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona „Malu Roșu”, din municipiul Ploiești, a fost sesizat de către o femeie. Aceasta s-a plâns de faptul că un individ care avea gluga pe cap i-a sustras geanta, în care se afla suma de 1500 de lei, un telefon mobil și acte personale.

În urma verificărilor și căutărilor în zona apropiată, efectuate ulterior de către echipajul de jandarmerie, au fost identificate 3 persoane de sex bărbătesc, respectiv Ș.M., Z.G. și M.M. care corespundeau descrierilor făcute de către persoana vătămată.

În urma efectuării percheziției corporale, asupra acestora s-au găsit mai multe sume de bani precum și documente aparținând persoanei vătămate.

Întrebați de proveniența banilor și a documentelor aceștia au declarat că îi au dintr-o geantă pe care Z.G. a sustras-o de la persoana vătămată și pe care M.G. a aruncat-o ulterior.

Celor în cauză li s-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile infracțiunii de tâlhărie, fiind predați Secției 2 Poliție Ploiești pentru continuarea cercetărilor.

1 Comentariu
  1. dany says

    sa le dea 25 de ani de pârnaie ca sã le fie invatatura de minte si altora.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.