Se anunta de pe acum o lupta stransa pentru scaunul de primar al municipiului Ploiesti

0 190

Senatorul Andrei Volosevici și deputatul Dragoș Gunia (ambii demisionari din PMP) s-au înscris astăzi, oficial, în PNL Prahova. Lor li s-au alăturat 550 de membri, dintre care 400 de ploieșteni și 150 de persoane din judet, urmând ca aceștia să se supună procedurilor de validare în cadrul Biroului Permanent Județean.

Intrarea lui Volosevici în PNL are un singur scop: candidatura pentru funcția de primar al municipiului Ploiești, în 2016.

Acest lucru a fost confirmat pentru max-media.ro din mai multe surse politice.

Interesant este dacă și actualul edil-șef, Iulian Bădescu (PSD), își mai dorește sau nu să candideze. Dacă o va face, va rezulta cea mai intensă luptă electorală din ultimii 25 de ani, cu șanse egale pentru ambele tabere.

Dacă se răzgândește și va încerca să ajungă președinte la Consiliul Județean (numai dacă PSD obține majoritatea, ca partid sau ca alianță, deoarece viitorul cod electoral nu mai prevede alegeri directe pentru această funcție) sau dacă se va pune pe lista PSD pentru Camera Deputaților ori Senat, Iulian Bădescu îi va face loc, cel mai probabil, consilierului local George Botez în bătălia pentru Primărie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.