Intervenție ciudată a Brigăzii Antitero a SRI, în Ploiești (VIDEO)

0 1.129

Vineri după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe strada Gh. Gr. Cantacuzino, în apropierea unei stații TCE, are loc un conflict între două persoane.

Conform informațiilor primite, se părea că un bărbat se află cu acestea și are o armă (cuțit) asupra sa.

În baza sesizării, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Ciudat este că la acțiune au participat și luptători ai Serviciului Român de Informații – Brigada Antitero, ale căror atribuții sunt cu totul altele și privesc securitatea națională. Momentan, nu știm care a fost cauza reală.

Din verificări, s-a stabilit faptul că a avut loc un conflict între două femei cu vârstele de 19, respectiv 27 de ani, pe fondul unor discuții mai vechi, care ulterior a degenerat în acte de violență.

În urma altercației, femeile nu au suferit vătămări corporale și nu au necesitat transportarea la spital.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, cele două femei fiind sancționate contravențional conform Legii nr.61/1991, cu amendă de 1.000 de lei, fiecare, declarând că nu doresc să formuleze plângere, una împotriva celeilalte.

De asemenea, cu ocazia controlului corporal efectuat asupra acestora, nu au fost descoperite obiecte contondente sau obiecte tăietor-înțepătoare.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Un ploieștean care locuiește în zonă a filmat scena de la etaj și a postat un clip video, dar fără să-și decline identitatea.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.