Primăria Sinaia a dat startul campaniei “Verde Crud”

0 58

Primăria Sinaia a dat startul campaniei “Verde Crud”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului.

Acțiunea se va derula în perioada 30 martie – 13 aprilie 2023, pentru al 18-lea an consecutiv.

“Începem curățenia generală în Sinaia, așa cum facem în fiecare an, și ne bazăm pe implicarea tuturor sinăienilor ! Este un parteneriat care s-a consolidat în timp, vrem să demonstrăm că ambiția noastră, de a deveni cel mai curat oraș din țară, se concretizeazăa muncind împreună !” a declarat primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea.

Campania “Verde Crud 2023” se va desfășura în toate cartierele din Sinaia, prin participarea directă a sinăienilor și cu implicarea serviciilor publice din oraș, pentru colectarea gratuită, după un program stabilit, a deșeurilor vegetale (frunze, crengi, resturi vegetale), dar și curățarea străzilor, a trotuarelor, curților și a rigolelor.

“Până la Sărbătorile Pascale, vom avea mai multe acțiuni de ecologizare la care vă chem să ne unim eforturile, pentru că orașul este casa noastră, de care trebuie să avem cea mai mare grijă ! Vă invităm, cu drag, localnici și turiști, să păstrăm Sinaia curată pe tot parcursul anului și să facem front comun pentru a proteja natura care ne înconjoară !” a continuat primarul Vlad Oprea.

Campania “Verde Crud 2023” va redeschide și în acest an competiția pentru cea mai frumoasă grădină din oraș, în cadrul Concursului cu premii “Grădina ta”, devenit deja o tradiție pentru gospodarii din Sinaia.

În cadrul “Campaniei Verde Crud 2023”, Primăria Sinaia va organiza în cartiere concerte pentru locuitorii din zonele respective, copiii vor putea participa la ateliere de creație din materiale reciclabile iar participanții vor primi ghivece de flori.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.