Donald Trump, pus oficial sub acuzare! Familia susține că e un abuz, zeci de susținători s-au adunat în fața casei

0 263

Donald Trump, pus oficial sub acuzare! Familia susține că e un abuz, zeci de susținători s-au adunat în fața casei din Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida.

Fostul preşedinte american a fost pus sub acuzare de un mare juriu din Manhattan, după o anchetă privind banii plătiţi starului porno Stormy Daniels în schimbul tăcerii privind o presupusă relaţie.

L-am contactat pe avocatul domnului Trump în această seară (ieri – n.r.) pentru a organiza predarea acestuia către procurorul districtual din Manhattan (Alvin Bragg) pentru o audiere de inculpare în faţa unei curţi supreme din New York„, a indicat, într-un comunicat scurt, un purtător de cuvânt al parchetului din Manhattan, după ce juriul a votat pentru acuzarea fostului preşedinte al Statelor Unite.

Donald Trump a reacţionat, afirmând că demersul reprezintă persecuţie politică şi interferenţă electorală la cel mai înalt nivel din istorie, iar despre procurorul care a decis acuzarea sa a susţinut că este finanţat de George Soros şi că este ”o ruşine”. Trump a avertizat că această vânătoare de vrăjitoare se va întoarce împotriva lui Joe Biden.

Poliţia se află în faţa porţii reşedinţei lui Trump din Mar-a-Lago.

Tot acolo s-au adunat zeci, dacă nu sute de susținători ai fostului președinte, care flutură steaguri cu Trump şi cu sloganul acestuia „Make America Great Again” (MAGA).

Acuzaţiile specifice nu sunt încă cunoscute, deoarece rechizitoriul este încă secret.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.