Iată ce produse pentru living poți cumpăra la reducere de Black Friday la Sensodays!

0 210

Vrei să obții o amenajare plină de rafinament a sufrageriei tale? Pentru a face acest lucru, nu este nevoie doar de informarea atentă privind diferitele stiluri și designuri pentru interior, ci trebuie și să consulți produsele disponibile la magazinele preferate, pentru a-ți face o părere concretă despre variantele pe care le ai.

Poți consulta liste cu produse Sensodays de Black Friday (12-14 noiembrie), moment când există reduceri semnificative la o gamă largă de obiecte de mobilier și decorațiuni. Astfel, poți cumpăra toate lucrurile necesare deodată, economisind bani atât pe comanda propriu-zisă, cât și pe transport, pentru că este foarte ușor să găsești ceva potrivit pentru tine la un singur magazin.

Iată ce produse pentru living găsești la reducere de Black Friday la Sensodays!

Piese diverse de mobilier

De Black Friday este momentul perfect să-ți echipezi sufrageria cu mobilă așa cum îți dorești. Poți alege, de exemplu, o măsuță de cafea elegantă, rotundă sau rectangulară, din diverse materiale și într-o varietate de stiluri. O opțiune interesantă sunt măsuțele din mase plastice de înaltă calitate, modelate prin cele mai noi tehnologii, care se potrivesc, de exemplu, într-un design contemporan.

Poți alege și o masă și scaune pentru spațiul de dining, de exemplu un set de inspirație scandinavă care păstrează culorile naturale ale lemnului și conferă un aspect apropiat de natură întregii încăperi, mai ales dacă vrei ca amenajarea ta să urmeze liniile designului nordic.

Și alegerea comodelor este importantă, pentru că pe acestea poți amplasa obiectele de ornamentare alese și pentru că ele în sine poți deveni decorațiuni, dacă au un design inedit. Poți alege comode amplasate pe podea în culori neconvenționale, precum portocaliul, sau rafturi pentru cărți cu forme organice, care se așează pe perete, mai ales dacă intenționezi să amenajezi și o bibliotecă.

Corpuri de iluminat interesante

Tot în această perioadă a anului poți să creezi atmosfera mult dorită în living, prin intermediul metodelor de iluminat potrivite. La Sensodays.ro, poți alege dintr-o varietate de corpuri de iluminat, precum veiozele sau lampadarele. Pendulele și suspensiile reprezintă, de asemenea, o opțiune bună pentru a crea o ambianță intimă și plină de confort, în combinație cu un aspect rafinat.

Poți alege, de exemplu, corpuri de iluminat din sticlă transparentă sau opacă, cu elemente metalice arămii sau argintii, în funcție de specificul designului tău.

Decorațiuni

Pentru decorarea cât mai armonioasă a livingului, poți profita de reduceri pentru a achiziționa vaze și boluri decorative din diferite materiale, precum masele plastice, sticla sau ceramica, toate realizate prin procedee de top, care asigură un aspect și o calitate deosebite.

Pentru a împrospăta aerul ca la carte, poți lua în considerare și lumânările parfumate, lămpile catalitice și difuzoarele cu parfumuri florale, care aduc natura în casa ta, sau exotice, realizate dintr-o combinație de ingrediente neobișnuite. Aceste tipuri de obiecte sunt în sine decorațiuni de sine-stătătoare, pentru că sticlele în care se află parfumul sunt create de designeri.

Acestea sunt câteva exemple de lucruri pe care le poți achiziționa de Black Friday pentru a-ți amenaja livingul în acord cu ideile de design pe care dorești să le aplici. Poți crea ușor o ambianță plăcută la nivel vizual și olfactiv.

Sursă foto: Pixabay.com.

(P)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.