Managerul restaurantului McDonald’s Ploiești Nord a câștigat premiul internațional Ray Kroc

0 3.452

Monica Marișoiu, Managerul restaurantului McDonald’s Ploiești Nord, a câștigat premiul Ray Kroc, acordat celor mai performanți Manageri de restaurant McDonald’s la nivel global. Aceasta se numără printre cei 390 de Manageri de restaurant McDonald’s din întreaga lume care au câștigat prestigiosul premiu.

Decernarea trofeului va avea loc anul viitor, în cadrul Galei organizate în Orlando, Florida. Monica Marișoiu va avea astfel ocazia să îi cunoască pe liderii globali McDonald’s, va avea acces la o serie de evenimente exclusiviste alături de manageri și lideri internaționali și va beneficia și de un bonus financiar. Premiul Ray Kroc celebrează realizările celor mai buni 1% dintre Managerii de restaurante din 60 de țări, recunoscându-i pe liderii care inspiră prin exemplul personal echipele și reușesc să obțină rezultate excelente prin acțiunile lor.

„Sunt recunoscătoare și onorată să mă aflu printre cei mai buni Manageri de restaurant McDonald’s din lume și datorez în mare măsură acest premiu echipei cu care colaborez îndeaproape, dar și echipei extinse McDonald’s din România pentru susținerea acordată. Sunt fericită să pot să dau mai departe din experiența și exemplele de bune practici pe care le-am asimilat de-a lungul timpului și sunt motivată și mândră de colegii mei care se dezvoltă armonios și reușesc să le ofere  clienților noștri cea mai bună experiență posibilă.”, a declarat Monica Marișoiu, Managerul restaurantului McDonald’s Ploiești Nord.

„Mă bucur să avem în echipă oameni dedicați, care își ating obiectivele indiferent de provocări. Monica a fost nominalizată în urma rezultatelor extraordinare și a modului eficient în care conduce restaurantul McDonald’s Ploiești Nord.”, a declarat Luiza Stoica, Director Operațiuni Premier Restaurants România. „Colega noastră este un exemplu de profesionalism și depune eforturi continue în a menține echipa motivată și în a avea rezultate peste așteptări.”, a continuat acesta.

Premiul a fost denumit după fondatorul McDonald’s Ray Kroc, fiind oferit pentru prima dată în 1999 în Statele Unite ale Americii.

Acesta a continuat să fie acordat la nivel mondial pentru a  recunoaște meritele managerilor de restaurante, cei care au un rol esențial în asigurarea unei experiențe remarcabile atât pentru clienții care trec pragul unităților respective, cât și pentru echipele pe care le coordonează și cărora le transmit valorile companiei.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.