Florești: Toți elevii din clasele IV-VIII primesc o tabletă

0 85

Florești: Toți elevii din clasele IV-VIII primesc o tabletă, care le va permite să aibă acces online la cursuri, dar și să obțină informații.

Anunțul a fost făcut astăzi, de primarul Simona David.

Așa cum vă spuneam într-o postare anterioară, școlile din Florești și Călinești beneficiază de tablete pentru elevi, oferite de Consiliul Județean Prahova. Tabletele au ajuns la noi, urmând ca, până pe 15 decembrie, elevii, însoțiți de părinți, să vină la școală să semneze pentru primirea lor. Cele 350 de dispozitive de ultimă generație vor fi distribuite elevilor din clasele IV-VIII, însoțite de o husă frumoasă și dotate cu internet. Mulțumim, din nou, pe această cale, domnului președinte CJ, Iulian Dumitrescu!” – a scris edilul-șef al comunei.

Tabletele au fost oferite elevilor în ideea ca aceștia să poată asista la cursuri și dacă nu pot ajunge fizic la ore, dar și pentru a le ușura munca de a se documenta.

Nu în ultimul rând, accesul la internet le va permite copiilor să capete abilități digitale, care sunt esențiale pentru dezvoltarea lor.

Proiectul este derulat de Consiliul Județean Prahova, fiind finanțat din fonduri europene – prin Programul Operaţional Competitivitate – cu suma de aproximativ 24,3 milioane de lei.

Școlile din comuna Florești se numără printre cele 64 unități de învățământ județene, din mediul rural, incluse în acest program.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.