Dr. Călin Tiu a demisionat din funcția de manager, dar va rămâne la Spitalul Municipal Câmpina

0 162

Dr. Călin Tiu a demisionat din funcția de manager, dar va rămâne la Spitalul Municipal Câmpina, într-o altă calitate.

Decizia îi aparține în întregime actualului director, care nu s-a certat cu primarul municipiului, ci a fost deranjat de o anchetă jurnalistică de anul trecut.

De altfel, se pare că Alin Moldoveanu ar fi insistat ca dr. Tiu să rămână în funcție, pentru ca apoi să fie convins să numească o altă persoană în locul managerului, la sugestia acestuia din urmă.

Eu i-am propus să îl susțină și să-l accepte ca viitor manager pe ec. Marius Niculescu, cel care a condus Spitalul Județean de Urgență, iar mai apoi a fost director economic la aceeași unitate medicală. Are experiența necesară pentru a conduce Spitalul Municipal Câmpina, dar nu singur, ci într-o colaborare cu mine, deoarece voi rămâne director medical aici. Marius se va ocupa de partea administrativă, eu de ceea ce știu să fac mai bine” – a declarat dr. Călin Tiu, în exclusivitate pentru zdp.ro.

Acesta a mai precizat că schimbarea se va produce oficial pe 20 aprilie, anul acesta, după perioada de preaviz.

Ec. Marius Niculescu va fi numit interimar pe funcția de manager, timp de 6 luni, Consiliul Local Câmpina fiind obligat după această perioadă fie să îi prelungească interimatul, fie să organizeze concurs.

Dr. Călin Tiu a condus Spitalul Municipal Câmpina timp de 6 luni, în anul 2009,  iar mai apoi din 2013 până la finele anului 2020.

La începutul anului 2021, a refuzat să participe la concursul organizat pentru ocuparea funcției de manager, dar după un scandal public, legat de acest eveniment, a fost convins să se reîntoarcă, câteva luni mai târziu.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.