DNA Ploiesti a audiat-o, astazi, pe sora premierului Victor Ponta. Mama acestuia nu a putut veni

0 190

FOTO: Silviu Matei / AGERPRES FOTO

Soția inculpatului Iulian Herțanu, Alexandra Herțanu – care este sora premierului Victor Ponta – a dat declarații la DNA Ploiești, timp de aproximativ două ore. Ea  a fost audiată în același dosar legat de canalizarea orașului Comarnic, de modul cum a fost făcută licitația, de posibila fraudare a fondurilor europene și legat de suspiciunile de evaziune fiscală.

Întrebată la ieșire pentru ce a fost chemată la DNA, aceasta a declarat: ”Am avut ceva de recuperat”, după care s-a urcat într-un taxi și a plecat.

În același dosar sunt urmăriți penal, sub control judiciar, deputații Vlad Cosma și Sebastian Ghiță, președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, fostul consilier județean Mihail Coman, omul de afaceri Liviu Munteanu, dar și directorul de producție al SC Hidro Prahova, Iuliu Virgiliu Roman.

De asemenea, au mai fost arestați preventiv omul de afaceri Vladimir Ciorbă și directorul de la SC Grossmann Engineering Group, Ilie Drăgan.

Potrivit unor surse din interiorul DNA Ploieşti, Alexandra Herţanu a fost audiată în calitate de martor.

Mama lui Victor Ponta, pe numele căreia a fost înregistrată mai demult firma de contabilitate Exfin, nu a putut veni la audieri, motivând că este bolnavă. Ea va fi citată la o altă dată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.