Cursuri Acreditate de IT în Ploiești

0 588

Dacă citești acest articol, cu siguranță te-ai gândit măcar o dată cum ar fi să lucrezi în IT sau cunoști măcar o persoană care s-a reorientat profesional către acest domeniu. Astăzi, oricine cunoaște pe cineva care lucrează în IT și poate vedea cu ochiul liber că este un domeniu extrem de ofertant, cu numeroase oportunități de angajare și dezvoltare a unei cariere de succes, cu venituri mult peste medie.

Când te uiți pe site-urile de job-uri, vezi că o bună parte dintre angajatori caută specialiști în domeniul IT, iar beneficiile pe care le oferă sunt foarte tentante. Sună bine, îți dorești și tu să fii acolo, să ai un job sigur și confort financiar, dar cunoștințele tale de informatică se limitează la abilitățile de bază de folosire a calculatorului și internetului, faci cumpărături online sau plătești facturi, rețelele de socializare sunt a doua ta casă, dar nu știi la fel de bine cum funcționează „magia” din spatele tehnologiei informației.

Vestea bună este că toți am început de undeva, iar secretul succesului stă în dorință, perseverență și perfecționare continuă. Poți învăța de la început, pas cu pas, alături de specialiști cu multă experiență în informatică și în procesul de predare-învățare, astfel încât să primești informații corecte și concrete care să te ajute să înțelegi ce-ți place și ce ți se potrivește.

Azimut Vision, una dintre primele școli de IT din România, înființată la Cluj în anul 2012, își extinde oferta educațională cu două cursuri acreditate de IT pe care le organizează în Ploiești. În prezent, școala oferă peste 60 de programe de pregătire a specialiștilor în IT, livrate prin intermediul a peste 25 de instructori cu experiență vastă în domeniu și a adunat mai mult de 3000 de cursanți – atât în țară cât și în străinătate, prin cursurile online. Cele două cursuri de IT organizate în Ploiești sunt Software Tester și Front-End Developer. Alege-l pe cel care ți se potrivește și fă primii pași în noua ta carieră în IT.

Curs Acreditat Software Tester (Manual + Automation)

În cadrul celor 100 de ore de curs Software Tester (Quality Assurance), vei învăța și vei exersa prin aplicații practice sub îndrumarea instructorilor școlii de IT, tot ceea ce ai nevoie pentru a aplica la un job în domeniu. Te vei familiariza cu fundamentele testării, vei dobândi cunoștințe despre metode, tehnici și procese de testare software, vei ajunge să stăpânești terminologia de specialitate, vei beneficia de o introducere în programare orientată obiect, vei ști cum să creezi un proiect de teste automate și îți vei însuși bazele testării automate, folosind Java, Maven, TestNG, Selenium WebDriver, Selectori CSS.

Urmând acest curs, te vei putea pregăti și pentru certificarea ISTQB – certificarea internațională pentru testeri software, dobândind cunoștințe teoretice și practice care îți vor permite să te înscrii la testarea South East European Testing Board, pentru a-ți dezvolta și mai mult cariera în domeniul IT.

La sfârșitul programului de formare, vei obține certificatul de absolvire acreditat pentru ocupația de programator ajutor (cod COR 351201).

Curs Acreditat Front-End Developer în Ploiești

Un Front-End Developer se ocupă de implementarea a tot ceea ce văd utilizatorii atunci când intră pe un site, într-un magazin online sau într-o aplicație web. Structura, secțiunile, modul în care sunt aranjate elementele în pagină, felul în care reacționează butoanele atunci când treci cu cursorul peste ele sau dai click și multe altele.

Vei învăța cum să creezi și să întreții site-uri web, folosind cunoștințele de HTML5, CSS3, Javascript, CMS, compatibilitate cross-browser, responsive web-design – iar după absolvire vei putea aplica cu încredere la un job de Front-End Developer, chiar dacă începi de la zero.

După susținerea examenului final, vei primi certificatul de absolvire acreditat pentru ocupația de Designer Pagini Web (cod COR 216613).

Cursurile se adresează atât persoanelor care nu au experiență anterioară în IT, cât și celor care doresc să se perfecționeze, să dobândească abilități noi și să-și crească șansele de avansare la locul de muncă.

Sesiunile de formare sunt programate pentru perioada octombrie 2020 – februarie 2021, iar după absolvire, vei obține un certificat acreditat, recunoscut în România, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii și Canada, crescându-ți astfel șansele de a obține un job foarte bun oriunde îți dorești să-ți dezvolți cariera în IT.

Taxele de participare la cursuri pot fi achitate atât integral, cât și în 2-12 rate fără dobândă. Pentru a participa la cursuri ai nevoie de laptop.

Pe lângă cele două cursuri de IT organizate în Ploiești, poți opta și pentru o gamă largă de cursuri IT susținute online, începând de la dobândirea sau perfecționarea abilităților de utilizare a pachetului Microsoft Office, Photoshop, cunoștințe de SEO și până la a-ți crea propriul magazin on-line sau a descoperi secretele HTML5 sau CSS3 de la A la Z. Acestea îți vor permite să faci primii pași în cariera IT oriunde te-ai afla, în ritmul tău.

Descoperă toate oportunitățile de a-ți începe sau a-ți dezvolta cariera în IT pe site: Azimut Vision – Cursuri Acreditate de IT.

(P)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.