Coral Impex primeste o prelungire a contractului de deratizare-dezinsectie in Ploiesti

0 200

Consiliul Local Ploiești va vota, în următoarea ședință, un proiect de hotărâre prin care se aprobă prelungirea contractului cu operatorul de deratizare-dezinsecție Coral Impex, care expiră peste 2 luni.

Autoritățile susțin că „Aproba prelungirea contractului nr. 14393/17.08.2010 de delegare de gestiune prin concesiune a activitatilor de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie, colectarea, transportul şi neutralizarea cadavrelor de animale de pe domeniul public, colectarea, transportul şi neutralizarea deşeurilor animaliere provenite din gospodăriile populaţiei în municipiul Ploieşti, incepand cu data de 17.08.2015, pana la finalizarea procedurilor de achizitie publica si incheierea noilor contracte de delegare a gestiunii pentru toate aceste activitati, dar nu mai mult de 2 ani si 6 luni.”

Pe de aștă parte, autoritățile spun că „In situatia in care se finalizeaza procedura de achizitie publica numai pentru anumite activitati prevazute la articolul 2.1 din contractul nr. 14393/17.08.2010, incepand cu data incheierii noului contract de delegare a gestiunii pentru respectivele activitati, se modifica articolul 2.1 din contractul nr. 14393/17.08.2010, in sensul excluderii acelor activitati pentru care s-a incheiat un nou contract de delegare a gestiunii.”

Există toate șansele ca, în urma procedurilor de achiziție publică, serviciile enumerate mai sus să fie câștigate tot de Coral Impex, iar contractul să fie pe un termen mai mare de timp (ultima oară se vehiculau 5 ani).

FOTO: CoralImpex.ro

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.